Održana Osnivačka skupština Platforme za progres Novo Sarajevo

img

Međunarodni centar za djecu i omladinu

Novo Sarajevo spremno za promjene!

Prepuna sala Međunarodnog centra za djecu i omladinu 20. juna 2019.godine je svjedočila izboru članova Općinskog odbora Platforme za progres Novo Sarajevo, Regionalne skupštine i Regionalnog odbora regije Bosna.

Podršku iskrama Novog Sarajeva pružio je predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić koji je u svom obraćanju kandidatima poželio mnogo uspjeha i sreće u budućem odgovornom radu za dobrobit zajednice.
Koordinatorica regije Bosna Elida Osmanović uz čiju je nesebičnu podršku Inicijativnom odboru održana Osnivačka skupština iskazala je posebnu zahvalnost svim prisutnim a izabranim kandidatima također poželjela uspjeh u radu. Podršku iskrama pružili su i članovi Predsjedništva i Kadrovske komisije Platforme za progres, ali i iskre iz drugih općina i gradova.

Predsjednik Općinskog odbora Platforme za progres Novo Sarajevo je Cernica Elvedin, a potpredsjednica Fazlić Suzana. Izabrani članovi Općinskog odbora su: Bilić Adnan, Skopljak Rusmir, Memić Mirsada, Bajić Aldijana, Dučić Arslan, Fuka Eldar, Mlivo Mela, Prljača Nurrudin i Isaković Alma.

Za članove Regionalne skupštine regije Bosna izabrani su: Ćatović Lejla, Grebo Nina, Delić Sanel i Fočo Maida. 

Regionalni odbor regije Bosna dobio je novog člana ispred Platforme za progres Novo Sarajevo a to je Hadžić Zerina. 

Nastavljamo širiti plamen pun odgovornosti i poštenja za dobrobit zajednice u kojoj živimo, poručuju iskre Novog Sarajeva.