NA IZBORNOJ SKUPŠTINI PLATFORME ZA PROGRES IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO REGIJE SAVA

img

Večeras je u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, na izvještajno - izbornoj skupštini Platforme za progres Sava, izabrano novo rukovodstvo regije.

 
 
Elektronskim putem, putem aplikacije koju je razvio IT tim Platforme za progres, delegati su od ukupno tri kandidata, za predsjednicu regije Sava i novu članicu Predsjedništva Platforme za progres izabrali Almu Đerzić Imamović, a za potpredsjednicu regije, Esanu Kavazbašić - Huskanović.
 
Alma Đerzić Imamović, dr. Stomatologije i uspješna poduzetnica iz Tuzle, naglasila je važnost upornosti, posvećenog rada i zajedništva u ostvarivanju ciljeva u interesu ove regije, države Bosne i Hercegovine i njenih građana.
 
Esana Kavazbašić - Huskanović, takođe dr. Stomatologije i uspješna poduzetnica iz Tuzle, a ujedno i vijećnica u Gradskom vijeću Tuzla, rekla je da će učiniti sve da pomogne Regionalnom odboru Sava da napreduje i nastavi biti važan dio u izgradnji Platforme za progres i cijele države.
 
Predsjednik Platforme za progres, prof.dr. Mirsad Hadžikadić, izabranom rukovodstvu poželio je sreću u budućem radu i istakao važnost nesebičnog pomaganja zajednici i državi, kao jedinog načina za ostvarenje dugoročnog prosperiteta za sve njene građane.